LOGOANIMAATIO KILPAILU

  • 30/04/2021

Animaatiokilta julistaa Logoanimaatio kilpailun!

Laita Animaatiokilta ry:n uusi logo elämään ja voit voittaa rahapalkinnon sekä kollegoidesi eittämättömän kunnioituksen! Tee lyhyt ehdotus logoanimaatiosta, jota Animaatiokilta voi jatkossa käyttää muun muassa nettisivuillaan, sosiaalisessa mediassa sekä virallisissa yhteyksissä. Haemme nyt ehdotuksia, eli animaatiosi ei tarvitse olla lopullinen. Riittää että ehdotuksestasi käy ilmi miten logo liikkuu ja muotoutuu. Tyyli ja tekniikka on vapaa. Kyseessä voi olla vaikka anime-efektipläjähdys, erikoinen neulatyynykokeilu tai Music Televisionin logoklassikoiden homage.

Ole luova ja kekseliäs!

Animaatiokilta ry:n hallitus valitsee kaikista ehdotuksista voittajan, joka saa 400 euron palkinnon sekä mahdollisuuden toteuttaa lopullisen animaation toimeksiantona, josta maksetaan erillinen palkkio.

Tekniset vaatimukset videolle:

Ehdotettavan logoanimaation pituus min  4 sek, max 10 sek.

Ehdotukseen:

1: Kuvallinen suunnitelma joka on joko:

A: Animatic / rough luonnosteltu animaatio. Formaatti: 1000×1000 pikseliä, mov tai mp4. 25 fps.

B: Kuvasuunnitelma still-sarjana / Storyboardina. Kuvat tulee olla neliön muodossa. Joka kuvaan suunniteltu aikakoodi jotta ilmenee kuvien kesto.

Suunnitelma voi olla värillinen tai yksivärinen

2: Työnimi ehdotukselle ja saatesanat vapaasti avaamaan ideaa/liikettä/tekniikkaa. min 2 sanaa, max 200 sanaa

Animaatiokillan logon voit ladata täältä.

Voit käyttää joko logoa, jossa on kuva ja Animaatiokilta-teksti tai logoa, jossa on vain kuva. Tekniikastasi riippuen sinun ei tarvitse lukittautua logon vektorityyliin, kunhan animaatio päätyy olemassa olevan logon muotoon ja on siten tarvittaessa leikattavissa/yhdistettävissä viralliseen logoon.

Lähetä linkki ehdotukseesi sähköpostitse 30.7. mennessä osoitteeseen info@animaatiokilta.fi. (Animaatiokillan hallitus pidättää itsellään oikeuden pidentää kilpailuaikaa tarvittaessa)

Kilpailun palkinto muodostuu Animaatiokillan Kopiostolta saamista kollektiivikorvauksista.

Top